КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Стогодні відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня українського козацтва та Дня захисників та захисниць України
НОВИНИ

Стогодні відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня українського козацтва та Дня захисників та захисниць України

29-09-2023, 13:58

 🔸Також сьогодні, 29 вересня 2023 року, роковини трагедії Бабиного Яру, одного з найбільших місць масових розстрілів цивільних, скоєних нацистами під час Другої світової війни. Пам'ять цих безневинних людей вшанували хвилиною мовчання.

🔸Під час панахиди, яку провів отець Юрій Кав’юк, згадали і молились за всіх захисників та захисниць, хто боронив і боронить нашу Батьківщину.
🔸Міський голова Сергій Булега відзначив грамотою з нагоди Дня захисників та захисниць України командира батальйону в/ч А 4594 - Миколу Касперського за патріотизм, вагомий внесок в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України зразкову службу та вірність своїй Батьківщині.
🔸Для всіх присутніх лунало пронизливе виконання пісні "Журавлі" від Світлани Колосовської та Катерини Савчук - викладачів Кіцманськох музичної школи імені В. Івасюка, і талановите виконання музичної композиції "Ми - Україна" дарували вихованці музичної школи - Катерина Скорейко і Тетяна Ткачук.
🔸Ми всі низько вклоняємось Вам, дорогі наші захисники і захисниці, за самовідданість, справжній патріотизм, відвагу та героїзм. Хай Матінка Божа оберігає вас, дарує незламну віру у беззаперечну перемогу і світле майбутнє. Хай Бог почує кожну молитву, хай вона стане надійним захистом і щитом від ворога.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →