КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Початок тижня увінчався приємною подією для жителів с. Шипинці – відкриттям нового мосту
НОВИНИ

Початок тижня увінчався приємною подією для жителів с. Шипинці – відкриттям нового мосту

25-09-2023, 16:56

    Міст на вулиці Буковинській був в аварійному стані вже багато років, та з часом виникла нагальна потреба у реконструкції, адже його руйнуванню сприяли як повені так і  щорічне зливання місцевих ставків, які впадали у річку, тим самим підтоплюючи господарства та будівлі мешканців околиці, створюючи для них суттєві проблеми.

    Керівництвом Кіцманської міської ради та Шипинецького старостинського округу було здійснено ряд заходів , щоб почати працювати над реалізацією цього проекту. Для швидкого і якісного виконання робіт було укладено договір із працівниками ТДВ «ПМК - 76» на чолі з генеральним директором Василем Каглянчуком. Роботи почалися 22 серпня і вже сьогодні з'явилася можливість офіційно відкрити міст для загального користування. 

    Отець Олександр, настоятель місцевої церкви здійснив обряд освячення нової споруди, після чого міський голова Сергій Булега та староста села Василь Нявчук символічно перерізали стрічку, що символізує початок чогось нового. Допомогли їм здійснити обряд юні мешканці села, що були присутні на відкритті мосту.

    «Віримо, що споруда прослужить не один десяток років, і з настанням миру, ми зможемо покращувати благоустрій громади та надалі сприяти соціально-економічному розвитку Шипинецького старостинського округу», - зазначив у своїй промові міський голова Сергій Булега.

 
ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →