КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Виконано 1 чергу перекриття покрівель Ошихлібського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
НОВИНИ

Виконано 1 чергу перекриття покрівель Ошихлібського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

08-09-2023, 21:23

    Питання досягло точки кипіння та поставило під сумнів навчальний процес в тих приміщеннях, де є найбільші проблеми з покрівлею.

Тому міський голова пообіцяв директору школи Марії Сороцькій, що до початку навчального року будуть здійснені заходи, щоб почати вирішувати цю проблему, та взяв на особистий контроль дане питання у швидкому та якісному виконанні робіт.
    Таким чином, було визначено дві черги капітального ремонту даху (заміни поокриття на металочерепицю), і не зважаючи на брак робочої сили в такий складний час, питання щодо виконанння даного виду робіт було вирішено підрядною організацією із Вижницького району. Половину робіт із запланованих на даний момент виконано.
    Приємно відзначити, що сьогодні Ошихлібський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, може впевнено починати роботу і вести навчальний процес.
    Разом з тим, міський голова доручив старості села Ярославу Кузьменку, надати свої пропозиції щодо формування бюджету на 2024 рік і вказати про фінансування другої черги ремонту для того, щоб наступного року повністю завершити перекриття даху школи.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →