КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > До питання призначення керівника новоутвореного закладу освіти - Опорного закладу освіти Кіцманський ліцей Кіцманської міської ради
НОВИНИ

До питання призначення керівника новоутвореного закладу освіти - Опорного закладу освіти Кіцманський ліцей Кіцманської міської ради

06-09-2023, 12:17

   Під час цих обговорень виявилося, що більшість з присутніх не володіла повною інформацією щодо юридичної процедури перереєстрації освітнього закладу та повʼязаної з цим паузи у призначенні керівника навчального закладу з новим статусом.
Цим скористалися певні особи, які спотворили реальні факти, перевели питання кадрового призначення у площину зʼясування особистих стосунків та підбурили людей на масові зібрання.   
   Міським головою підписано розпорядження про покладання  обовʼязків директора Опорного закладу освіти Кіцманський ліцей Кіцманської міської ради на Оксану Марусяк з 05.09.2023 на період до призначення директора закладу. Крім того, в робочому порядку буде надано професійну оцінку діям працівників Кіцманської міської ради, які за своїми посадовими обовʼязками опікуються питаннями освіти в громаді.
   Оцінку провокаційним діям інших учасників подій навколо ситуації із законним припиненням трудового договору (контракту) з директором Кіцманського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Кіцманської міської ради мають надати правоохоронні органи. 
   
   Вкотре наголошуємо та закликаємо громаду під час військового стану в Україні бути більш уважними та свідомими щодо інформаційного „сміття”, яке вкидається для нагнітання суспільних настроїв. Перш ніж хтось скористається вашими емоційними реакціями, обдумуйте свої дії та вчинки.   
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →