КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Шановні освітяни, дорогі учні, студенти, батьки! Щиро вітаємо вас із Днем знань та початком нового навчального року!
НОВИНИ

Шановні освітяни, дорогі учні, студенти, батьки! Щиро вітаємо вас із Днем знань та початком нового навчального року!

01-09-2023, 15:21

Минулі навчальні роки стали випробуванням для освітньої системи країни та нашої громади зокрема через карантинні обмеження та війну. Дякуємо нашим педагогам, які працювали за методиками онлайн-навчання, а також батькам, які допомагали дітям вчитися вдома. На превеликий жаль нашим діткам доводиться здобувати освіту в умовах війни, неспокою та загрози життю, через що потрібно під час повітряної тривоги залишати свої класи, аудиторії та бігти в укриття. Тому протягом літа у закладах освіти нашої громади було проведено багато роботи з метою підготовки до нового навчального року, створення безпечних умов навчального процесу для всіх його учасників. 
 
Щиро вдячні нашим героям, відважним українцям та українкам, які захищають наше небо, за те, що сьогодні маємо змогу святкувати початок навчального року, та молимось, щоб наступного року ми могли святкувати у мирі та спокої, щоб всі молоді хлопці а дівчата, хто покинув навчання у вузах та стали на захист Вітчизни, змогли повернутися до навчального процесу у вільній та незалежній Україні.
Нехай цей навчальний рік, попри всі можливі труднощі, відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе і світу та принесе незабутні враження, успіхи у процесі освоєння нового, удачу та здоров'я, нехай надихне вчителів успіхами їхніх вихованців, а батьків – гордістю за своїх дітей.
Щасливої дороги у Країну Знань!
 
З найкращими побажаннями,
Сергій БУЛЕГА,
міський голова
Кіцманської територіальної громади.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →