КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 27 липня День медичного працівника
НОВИНИ

27 липня День медичного працівника

27-07-2023, 12:13

Сьогодні 27 липня  День медичного працівника
Це свято відзначають ті, для кого допомога людям та медицина стала справою усього життя. Ви обрали цю професію за покликом душі, та не дивлячись на складнощі та перепони, залишаєтесь на цьому шляху. Зараз ми як ніколи усвідомлюємо важливість Вашої нелегкої роботи, адже саме Вам довелося взяти на себе чи не основне навантаження у боротьбі з пандемією та нападі країни-агресора. І сьогодні, ризикуючи власним здоров’ям, а часто й життям, Ви продовжуєте залишатися на передовій та рятувати! 
 
    Хочу привітати усіх працівників медичної сфери зі святом, подякувати за сумлінну працю та увагу до кожного пацієнта. Тут не буває другорядних професій – від кожного з вас: лікаря, або медичної сестри, лаборанта чи водія «Швидкої», фельдшера чи фармацевта, залежить життя багатьох людей. Дякую Вам за самовідданість, професіоналізм,  терпіння та щиру увагу до кожного хворого.
 
   Ви працюєте в непростих умовах війни та реформування галузі, але виконуєте свої обов’язки з гідністю та на відмінно. Нехай усі негаразди оминають Вас та Ваші родини, а вдячність і шана колег та пацієнтів завжди супроводжує та додає наснаги. 
 
Зі святом! Успіхів у Вашій благородній справі!
 
Перемоги та Миру!
 
Міський Голова        Сергій БУЛЕГА 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →