КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 12 липня — 610 років з дня першої письмової згадки про Кіцмань!
НОВИНИ

12 липня — 610 років з дня першої письмової згадки про Кіцмань!

12-07-2023, 07:54

Ще один рік вписано в літопис нашого славного міста. Рік непростий, в умовах постійних викликів, рік особливий, затьмарений війною. І, водночас, війна згуртувала нас навколо єдиної мети — перемоги в боротьбі проти російських загарбників.

Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто в різні часи творив славетну історію нашого Кіцманя, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога. Низько вклоняємось Збройним Силам України та всім нашим героям сьогодення!
У день храмового свята ми об’єднаємось в молитві за довгоочікувану перемогу й відновлення миру на нашій землі, аби Всевишній уберіг, зміцнив, захистив та повернув додому живим і здоровим кожного українського воїна, серед яких багато жителів нашого міста й громади.
Дякуємо вам, дорогі земляки, всім, хто в тилу щодня робить свій внесок і наближає перемогу, за вашу небайдужість до долі рідного міста, громади, України.
У нас із вами попереду буде ще багато свят, які ми зустрічатимемо під мирним небом на українській квітучій землі.
Бажаю всім родинного затишку, міцного здоров’я, Божої опіки та миру! Нехай щастя і добробут живуть на кожній вулиці, у кожному будинку, в кожній родині, згуртовуючи нашу небайдужу громаду в любові до свого краю, довірі, повазі один до одного, заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків. Дорогі кіцманчани, з Днем міста!
 
З повагою і найкращими побажаннями
Сергій БУЛЕГА,
міський голова
Кіцманської територіальної громади.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →