КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > В боях за Україну загинув Герой, захисник КАРПЮК Дмитро Дмитрович із Іванківців, 30.11.1992 р.н.
НОВИНИ

В боях за Україну загинув Герой, захисник КАРПЮК Дмитро Дмитрович із Іванківців, 30.11.1992 р.н.

05-07-2023, 10:15

Знову сумна і трагічна звістка надійшла в нашу Кіцманську громаду. В боях за Україну загинув Герой, захисник КАРПЮК Дмитро Дмитрович із Іванківців, 30.11.1992 р.н.

Молоде життя нашого земляка, покладене на вівтар незалежності, обірвалося 4 липня 2023 року поблизу населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області.
🙏Уся наша Кіцманська громада щиро співчуває рідним, близьким, друзям, бойовим побратимам загиблого Героя. Схиляємо голови в невимовній скорботі, розділяємо біль тяжкої і непоправної втрати. Нехай Господь прийме щиру душу Дмитра до Царства Небесного і дарує йому вічний спокій.
Честь і слава нашому захиснику та доземний уклін за подвиг! Він, як і всі загиблі воїни, назавжди в серцях і пам’яті вдячних земляків.

 

6 липня, орієнтовно о 12:30 год., траурний кортеж із Героєм буде виїжджати із Чернівців і рухатися територією нашої громади до рідного дому воїна в Іванківцях. Просимо мешканців Витилівки, Лашківки, Кіцманя, Ошихлібів, Іванківців, Гаврилівців зустріти «живим» коридором і віддати належну шану захиснику.
 
 
ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →