КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > У Кліводині попрощалися з Героєм, захисником, вірним сином України ШЕВЧУКОМ Дмитром Івановичем
НОВИНИ

У Кліводині попрощалися з Героєм, захисником, вірним сином України ШЕВЧУКОМ Дмитром Івановичем

18-06-2023, 13:45

У Кліводині нашої Кіцманської громади попрощалися з Героєм, захисником, вірним сином України ШЕВЧУКОМ Дмитром Івановичем (27.08.1992-12.06.2023) 🕯️💔🇺🇦 Солдат Шевчук Дмитро, воїн військової частини А4436, загинув під час захисту України і її територіальної цілісності в районі ведення бойових дій.

Жителі і керівництво нашої громади, працівники Кіцманської міської ради, односельчани, військовослужбовці та волонтери, вдячні земляки в неділю, 18 червня, прийшли провести в останню земну дорогу нашого захисника.
Ця жахлива втрата прекрасної душі людини, справжнього патріота, люблячого сина, хорошого брата, надійного товариша і побратима, відважного земляка глибоким болем обізвалась у серцях усіх, хто знав і не був знайомий із Дмитром.
🙏Наша Кіцманська територіальна громада висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. У цей важкий для України час схиляємо голови в глибокій скорботі.
Вічна пам'ять та слава Герою! Помолімось за спокій душі воїна Дмитра і всіх захисників України, які поклали життя за волю і світле майбутнє нашої держави 🇺🇦

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →