КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Спортсмени Кіцманської ДЮКСШ стали володарями та призерами Кубка світу з кікбоксингу WAKO в Угорщині! Вітаємо!
НОВИНИ

Спортсмени Кіцманської ДЮКСШ стали володарями та призерами Кубка світу з кікбоксингу WAKO в Угорщині! Вітаємо!

20-06-2023, 13:30

28th HUNGARIAN KICKBOXING WORLD CUP: В Будапешті (Угорщина) завершився 28-й розіграш Кубка світу з кікбоксингу WAKO, в якому взяли участь 3009 учасників з 43 країн. У складі збірної України серед молоді виступили троє наших кікбоксерів — Андрій Руснак, Сергій Руснак та Ангеліна Філіпчук — вихованці тренера Сергія Хрептуна (Кіцманська ДЮКСШ). Вони здобули два "золота" і одне "срібло" в цих престижних змаганнях!

Вітаємо з чудовим результатом:
- Руснак Андрій в розділі лоу-кік 54 кг виборов 1 місце🏆
- Руснак Сергій в розділі лоу-кік 57 кг посів 2 місце 
- Філіпчук Ангеліна в розділі лоу-кік 56кг виборола 1 місце Кубка Світу з кікбоксингу ВАКО🏆. 
Дякуємо нашим спортсменам за відмінний виступ. 

 

"Я хочу подякувати людям, які поруч та підтримують нас фінансово: Савчуку Руслану, Савчуку Олегу, Скорейку Олегу, Шинкарюку Віталію, міському голові Кіцманської ТГ Булезі Сергію Борисовичу, Марусяку Олександру. Керівництву федерації кікбоксингу ВАКО — Ользі Павленко. Хочу також подякувати всім тим, хто підтримує словом, дзвінком, лайком, репостом і т.д. Емоції переповнюють та важко передати словами! Разом до перемоги та нових перемог! Слава ЗСУ!🇺🇦 🇺🇦🇺🇦 Слава Україні!🇺🇦 🇺🇦 🇺🇦", — написав на своїй сторінці у Facebook тренер, директор Кіцманської ДЮКСШ Сергій Хрептун.
ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →