КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Тривають роботи з ямкового ремонту на дорозі місцевого значення Кіцмань-Ошихліби-Іванківці
НОВИНИ

Тривають роботи з ямкового ремонту на дорозі місцевого значення Кіцмань-Ошихліби-Іванківці

09-06-2023, 13:04

У п’ятницю, 9 червня, з ходом виконання робіт із ямкового ремонту на дорозі місцевого значення Кіцмань-Ошихліби-Іванківці ознайомились представники територіальної громади — міський голова Сергій Булега, його заступники Олександр Марусяк і Юрій Косар. На ділянках цієї дороги працює вже третя спецмашина із матеріалами: сумішшю бітумної емульсії і щебеню. 

➡️ Варто зазначити, що розпочати ремонтні роботи вдалося завдяки численним зверненням Кіцманської міської ради та особисто міського голови до Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Чернівецькій області та до обласної державної адміністрації. Адже саме ОДА є балансоутримувачем і зобов’язана обслуговувати дороги місцевого значення, на утримання яких отримує фінансування від держави. До таких доріг на території нашої громади також належать автошляхи Кіцмань-Валява, Лашківка-Витилівка, Кіцмань-Кліводин, Кіцмань-Суховерхів, Кіцмань-Шипинці (у напрямку Дубівців), Кіцмань-Давидівці (у напрямку Ставчан).
💬 «Нещодавно спецтехніка працювала в Шипинцях, на черзі — Суховерхів, Давидівці, Кліводин. Приємно, що вдалося зрушити ситуацію з місця, — каже міський голова Сергій Булега. — Розуміємо, що таких машин треба ще дуже багато, аби виправити ситуацію, яка є незадовільною практично в усіх напрямках сполучення міста Кіцмань із населеними пунктами громади. Тому будемо надалі переконливо просити обласну адміністрацію регулярно виділяти нам спецтехніку для ремонту цих доріг, оскільки поки в наших силах лише клопотати про це, а за надання техніки відповідає обласна адміністрація».
📍Крім цього, на сесію, яка відбудеться найближчим часом у Кіцмані, за ініціативи міського голови буде винесено питання про звернення депутатів міськради до обласної державної адміністрації з клопотанням віддати нам на баланс дороги місцевого значення. Адже зараз ці автошляхи належать області, а докори і оцінка громадян йде у бік Кіцманської територіальної громади.
💬 «Ми не можемо відповідати за те, що нам не належить. Дайте нам дороги, і лише у випадку, якщо ми не справимося з їхнім ремонтом і обслуговуванням, тоді спитаєте нас про їхній стан», — підсумовує Сергій Борисович.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →