КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Яскравою подією минулих вихідних став творчий звіт вихованок модельної школи м.Кіцмань “Business Model School”
НОВИНИ

Яскравою подією минулих вихідних став творчий звіт вихованок модельної школи м.Кіцмань “Business Model School”

05-06-2023, 10:16

Творчий звіт вихованок модельної школи м.Кіцмань “Business Model School” став яскравою подією, що відбулася в нашому місті у неділю, 4 червня. Не позбавляти дітей дитинства, дарувати їм незабутні емоції та враження — це було в пріоритеті модельної школи впродовж непростого навчального року. Та незважаючи на всі перешкоди, 32 дівчаток успішно завершили курс «Я модель» і разом з випускниками попередніх років виступили на сцені з неймовірними художніми постановками дефіле в різних нарядах: національному і патріотичному вбранні, джинсовому стилі, красивих вишуканих сукнях.

💬 «Віра в себе — це те, що рухає нами. Якщо ви будете вірити в себе, то у вас повірить увесь світ», — звернулася до вихованців засновниця і керівник школи моделінгу, активна і творча кіцманчанка Ольга Литвинюк, яка докладає максимум зусиль, щоб наших моделей знали не лише у Чернівецькій області, а й далеко за її межами. Приємна несподіванка - відеопобажання юним талантам від відомих людей викликало море позитивних емоцій у дітей, їх батьків, рідних, які прийшли підтримати своїх зірочок.
🙌🏻 Ольга Василівна вручила цьогорічним випускницям дипломи про завершення навчання і відзначила подяками «За сприяння в розвитку моделінгу для дітей Кіцманської громади» Сергія Булегу, Олександра Марусяка, Олега Скорейка, Євгенію Косташик, Вадима Скрипника, Марію Руснак, Вікторію Шестопалову, Мирославу Боднар.
Всього 60 моделей демонстрували впевненість, грацію, гордість за свою націю і можливість народитися українцями! А загалом за час існування модельна школа нараховує 98 вихованців. Створена у 2018 році та працює як гурток КЗ «Центр мистецтва, культури та дозвілля» Кіцманської міської ради.
💛 Найбільшою гордістю школи є її вихованці, а найбільшою підтримкою кожної дитини є її батьки. До сліз зворушило всіх відеозвернення татусів-військовослужбовців вихованок школи, які зараз перебувають на фронті, але душею і серцем завжди поряд: «Дорогі діти, ми стоїмо на захисті нашої держави, щоб ви могли по максимуму відчути радість життя і якнайменше відчувати біль війни. Тож вчіться, виступайте і прославляйте нашу Україну на цілий світ! Нехай ворог бачить, що ми, українці, талановиті, сильні, незламні і нескорені!». Особливу честь, хвалу і шану висловили всім захисникам України, завдяки чиїй відважності, мужності, любові до рідної держави діти сьогодні мають змогу навчатися, виступати, просто спокійно жити.
👏🏻 Окрасою дійства стали виступи гостей: талановитих переможців багатьох мистецьких конкурсів і фестивалів: солістів Станіслава Анісіна, Ольги і Влади Нікіточкіних — вихованок студії «Акорд» Кіцманського будинку дитячої творчості, танцювального колективу “Step up” із Лашківки та зразкової циркової студії «Капітошка» Чернівецького палацу культури.
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →