КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Улюблене свято — Міжнародний день захисту дітей, зібрало в центрі Кіцманя багато маленьких і дорослих мешканців громади
НОВИНИ

Улюблене свято — Міжнародний день захисту дітей, зібрало в центрі Кіцманя багато маленьких і дорослих мешканців громади

01-06-2023, 09:56

🎈Улюблене свято маленьких і дорослих — Міжнародний день захисту дітей, зібрав у центрі Кіцманя 1 червня багато дітвори, батьків, організаторів, вболівальників. Тут з цієї нагоди відбулася цікава і насичена програма: творчі виступи дітей, захопливий інтерактивний квест «Розумники України» із врученням цінних подарунків від міської ради і спонсорів, конкурс малюнку на асфальті, улюблена всіма безкоштовна акція від міськради «Свято морозива» і дитячий товариський матч з футболу між ФК «Кіцмань» та ФК «Лашківка» у двох вікових категоріях.
💬 Під час урочистого відкриття свята до діток та їх батьків звернувся міський голова Кіцманської територіальної громади Сергій Булега та нагадав, що традиційно на завершення можна буде поласувати безкоштовним морозивом: «Усім нам дуже хочеться забути слово «війна» та щоб скоріше настав мир і діти в усьому світі щохвилини були усміхненими, радісними та щасливими. Сьогодні вкотре дякуємо нашим воїнам, нашим захисникам і захисницям, за те, що маємо можливість зробити для наших дітей свято, оточити їх увагою, турботою і любов’ю».
🇺🇦 Присутні схилили голови в хвилині мовчання за всіма маленькими українцями, які через воєнні дії в Україні більше ніколи не відчують тепла маминих рук, батьківського мужнього плеча, не побачать ясного сонця…
🎶🎙️Віршовані і музичні вітання, сповнені любові до України, дарували маленькі вихованці Кіцманського закладу дошкільної освіти «Веселка», школярики, які зворушливо прочитали вірш «Бог не виїхав з України», учні та дитячий хор Кіцманської музичної школи ім.В.Івасюка. Всі охочі могли виступити під час відкритого мікрофону «Діти за мир», а художні вміння проявити під час конкурсу малюнку на асфальті «Світ без війни».
🌟 Спритні, кмітливі і допитливі юні учасники квесту «Розумники України» проходили цікаві завдання й отримали радісні емоції, чудові призи і гарний настрій. Цей вид розваг заохотив до участі 120 дітей громади і дуже сподобався дітворі. Команди разом із кураторами проходили цікаві завдання на відповідну тематику від освітян, культпрацівників, медиків, червонохрестівців, спортсменів, пожежників, полісменів, працівників «Нової пошти», служби у справах дітей міської ради, Чернівецького районного сектору №4 філії Державної установи "Центр пробації" у Чернівецькій області.
Усі справились "на відмінно" й зарядились радісними емоціями від насиченого святкового дня. І найприємніше — за свою активність та старання отримали чудові призи від спонсорів: міської ради, депутатів, місцевих підприємців, Червоного Хреста, 9-тої Державної пожежно-рятувальної частини та інших.
 
👨‍👩‍👧‍👦 Дорогі діти, ви — радість, натхнення, надія, майбутнє України! Бажаємо вам зберегти найкращі спогади про дитячі роки на все життя ♥️

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →