КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > На базі Кіцманського ЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся місцевий етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Cool Games»
НОВИНИ

На базі Кіцманського ЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся місцевий етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Cool Games»

26-05-2023, 10:20

Діти — наше світле, сильне майбутнє. Вони — наша мотивація, надія та віра в найкраще! Завдяки дітям у нас, дорослих, щоразу з’являються сили та бажання перемагати і бути найкращими для них! Бути провідниками на тих дорогах, де їм ще не довелося побувати.
💥 Діти нашої Кіцманської громади — кмітливі, талановиті та дуже спортивні! 24 травня, у середу, вони проявили свої спортивні здібності, показали витримку, уважність та спритність.
На базі Кіцманського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. відбувся місцевий етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед учнів ЗЗСО Кіцманської міської ради «Cool Games», присвяченого Міжнародному дню захисту дітей. Про це повідомляє відділ освіти, молоді та спорту.
👍🏻 Змагання пройшли на високому рівні з метою впровадження інноваційних підходів до проведення уроків з фізичної культури у закладах загальної середньої освіти, а відповідальною за їх проведення була вчителька фізичної культури Кіцманського ЗЗСО І-ІІІ ст. Тетяна Чепенко.
У заході взяли участь команди Кіцманського, Іванківського та Суховерхівського закладів загальної середньої освіти. Вони складались із трьох дивізіонів різного віку (по 14 учнів).
Проявивши себе в кількох видах змагань, команди показали чудові результати та зайняли призові місця:
1 місце — Кіцманський ЗЗСО І-ІІІ ст. (керівник Тетяна ЧЕПЕНКО)
2 місце — Іванківський ЗЗСО І-ІІ ст. (Оксана МАРЯНЧУК)
3 місце — Суховерхівський ЗЗСО І-ІІ ст. (Василь БІБЛЮК)
🏆Команда Кіцманського ЗЗСО І-ІІІ ст. поїде на обласний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Cool Games». Тож бажаємо удачі і перемоги! 💙💛

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →