КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Освіта > Новини Освіти > Виїзне засідання методичної комісії заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти Кіцманської міської ради з теми "Формування у школярів національної свідомості та почуття справжнього патріотизму. Краєзнавчий аспект"
Освіта / Новини Освіти

Виїзне засідання методичної комісії заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти Кіцманської міської ради з теми "Формування у школярів національної свідомості та почуття справжнього патріотизму. Краєзнавчий аспект"

28-10-2021, 15:42

 Серед виховних напрямків виховної роботи сьогодні найбільш актуальними виступають національно-патріотичне, громадянське виховання, що відповідають як нагальним вимогам і викликам сучасності, так і закладають підвалини для формування свідомості нинішніх і прийдешніх поколінь, які розглядатимуть державу як запоруку власного особистісного розвитку, що спирається на ідеї гуманізму, соціального добробуту, демократії, свободи, толерантності.

27 жовтня 2021  на базі Ошихлібського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося виїздне засідання методичної комісії заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Кіцманської міської ради з теми "Формування у школярів національної свідомості та почуття справжнього патріотизму. Краєзнавчий аспект"

Заступник директора з виховної роботи Бабюк Тетяна Василівна та педагог-організатор Пекін Діана Миколаївна поділилися організацією національно-патріотичної роботи в навчальному закладі, своїми шкільними традиціями.

Директор закладу Сороцька М.І. розповіла про колишніх учнів, які брали участь у антитерористичній операції на сході України, зокрема про загиблого односельчанина Бабюка Віктора Ярославовича.

Присутні мали змогу переглянути оновлені куточки державної символіки, Небесної Сотні, та меморіальної дошки загиблому героєві.

Адміністрація закладу організувала для учасників засідання екскурсію до музею народного мистецтва та побуту Гуцульщини в м.Косів, та огляд Шешорських сріблястих осінніх водопадів.

ПЕРЕЙТИ ДО РОЗДІЛУ НОВИНИ ОСВІТИ →