КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Впорядковували територію міського кладовища. Чистота на цвинтарі — спільна справа
НОВИНИ

Впорядковували територію міського кладовища. Чистота на цвинтарі — спільна справа

19-05-2023, 09:14

Про рівень культури і розвитку країни, громади чи навіть окремо взятого населеного пункту, рівень зрілості суспільства завжди і не в останню чергу судять з огляду на стан місцевих кладовищ. Це, з-поміж іншого, було одним із актуальних питань робочої наради, за підсумками якої міським головою Сергієм Булегою напередодні свята Вознесіння було ініційовано толоку з прибирання кладовища в Кіцмані.

Чоловіча частина колективу міської ради спільно з працівниками Кіцманського ВУЖКГ сьогодні вирубували порослі та чагарники, як і минулоріч, з метою впорядкування і утримання в належному санітарно-гігієнічному стані території цвинтаря.
Роботи з прибирання та вивезення сміття, видалення порослі, покосу трав‛яної рослинності тут вистачає, особливо у весняно-літній період, коли все навколо швидко росте і буяє. Втім, нагадуємо, що чистота на кладовищі — це також і відповідальність громадян, тому закликаємо: впорядковуючи могили своїх рідних і близьких, підтримуйте порядок на території цвинтаря, не створюйте хаотичних сміттєзвалищ, відносьте сміття до спеціально відведених місць. Відмовтеся від штучних квітів, адже як тільки вони знебарвлюються і втрачають свій естетичний вигляд, то швидко опиняються на смітниках, формуючи гори сміття, забруднюючи довкілля та завдаючи шкоди екології. Також просимо містян та інших відвідувачів звертати увагу й на сусідні поховання — занедбані чи покинуті. Можливо, крім вас, за ними доглянути вже нікому. Давайте шанобливо ставитися один до одного та до місць останнього спочинку наших рідних.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →