КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 🌼 Щирі вітання з душевними і зворушливими святами — Днем матері (14 травня) і Міжнародним днем сім’ї (15 травня)
НОВИНИ

🌼 Щирі вітання з душевними і зворушливими святами — Днем матері (14 травня) і Міжнародним днем сім’ї (15 травня)

14-05-2023, 12:09

🇺🇦 В ці дні, як і торік, всіх нас сповнюють особливі відчуття. Поруч із болем, тривогою й смутком, ми плекаємо велику любов до матері України, яка надихає українців на героїчну боротьбу на фронті та потужну підтримку в тилу. Плекаємо велику любов до матері, яка дала кожному з нас життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

👼Натхненні та глибокі молитви мільйонів українських матерів невидимим омофором вкривають і захищають Україну. Разом з проханнями про добру долю своїм дітям, ви ревно вимолюєте мирний завтрашній день українській землі. 🙏 Доземний уклін усім матерям, дітей яких забрала війна. Низький уклін нашим Героям!
♥️ Дорогі матері! Спасибі вам за дарунок життя, за тепло серця та найнадійніший оберіг — священну материнську любов. Спокою вам у домівки й Божої милості та опіки в родини. Міцного здоров’я, радості і лише добрих звісток кожній українській сім’ї!
Будьмо повні надії, що Україна-ненька нарешті здобуде довгоочікувану перемогу, і всі ми знову радітимемо мирному чистому небу! 💙💛
 
З повагою і вдячністю
міський голова
Кіцманської територіальної громади
Сергій БУЛЕГА.
 
🔸Ілюстрація — малюнок Максима Чернівчана, с.Ошихліби — переможець конкурсу малюнків «Нове життя» (2022)👏🏻
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →