КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > У Всесвітній день медичної сестри привітали медсестер КНП "Кіцманський Центр первинної медичної допомоги"
НОВИНИ

У Всесвітній день медичної сестри привітали медсестер КНП "Кіцманський Центр первинної медичної допомоги"

12-05-2023, 11:26

🩺💐У Всесвітній день медичної сестри в КНП "Кіцманський Центр первинної медичної допомоги" з вітальними словами та відзнаками навідались міський голова Сергій Булега та перший заступник міського голови Олександр Марусяк.
Керівники від імені громади подякували медичним сестрам за самовіддану щоденну роботу, значення якої особливо стало відчутним спочатку в часи пандемії Covid-19, а нині — в умовах воєнного часу. Та побажали професійному, відповідальному, дружньому колективу під керівництвом чудового, дбайливого генерального директора Євгенії Петрівни Косташик подальших професійних успіхів, миру, злагоди і щастя.
Почесними грамотами Кіцманської міської ради та Центру ПМД принагідно нагородили кращих медичних сестер загальної практики — сімейної медицини за сумлінну працю в наданні первинної медичної допомоги, високий професіоналізм, фахову майстерність, особисті трудові досягнення, працьовитість і доброзичливість, чуйність та турботливе ставлення до пацієнтів, а також з нагоди Дня медичної сестри 💐👏

 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →