КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 8 травня, в День пам’яті та примирення, ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни
НОВИНИ

8 травня, в День пам’яті та примирення, ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни

08-05-2023, 13:21

❤️‍🩹 8 травня, в День пам’яті та примирення, Україна за європейською традицією вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни. Цього року вже вдруге в умовах повномасштабної збройної агресії Росії.
Ми завжди пам‘ятатимемо і дякуватимемо ветеранам та учасникам Другої світової війни, тим, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, дітям війни, ветеранам праці, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край, та всім, хто зі зброєю в руках захищає Україну сьогодні.
🇺🇦 Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця. Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє.
🕯️Вічна пам’ять усім, хто ціною свого життя виборював волю, правду, незалежність.
Дякуємо ветеранам за подвиг!
Віримо в Збройні сили України! Завдяки нашим захисникам у нас буде така довгоочікувана Перемога!
💙 Слава Героям!
💛 Слава Україні! 🇺🇦
З повагою і вдячністю
міський голова
Кіцманської територіальної громади
Сергій БУЛЕГА.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →