КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Звертаємось до всіх суб’єктів благоустрою з проханням покосити траву, забезпечивши належний естетичний вигляд громади
НОВИНИ

Звертаємось до всіх суб’єктів благоустрою з проханням покосити траву, забезпечивши належний естетичний вигляд громади

04-05-2023, 11:56

🌱Виконавчий комітет Кіцманської міської ради звертається до керівників і представників підприємств, установ, організацій нашої громади, власників приватних домоволодінь з ПРОХАННЯМ покосити траву на прилеглих/закріплених територіях з метою дотримання Правил благоустрою та забезпечення належного естетичного вигляду місцевості.

На території громади викошують траву працівники Кіцманського ВУЖКГ. Працюють вони у місцях загального користування — на узбіччях доріг, в парках, біля закладів комунальної власності. На інших ділянках — на присадибних територіях, біля будівель і будинків скошувати траву повинні мешканці. Це зазначено у Правилах з благоустрою території населених пунктів Кіцманської об’єднаної територіальної громади, затверджених рішенням №7/2 від 25.02.2020 року ХХVІІI сесії Кіцманської міської ради VIІ скликання. Викошувати прилеглі до будинків території мають усі суб’єкти благоустрою незалежно від форм власності — тобто і мешканці, і підприємства. Це правило стосується і власників або користувачів присадибних ділянок, гаражів.
🏡 Закликаємо не ігнорувати це правило, косити траву регулярно, допомагати старанням комунальників і спільно підтримувати гарний зовнішній вигляд громади.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →