КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > ЗАПРОШЕННЯ на інфо-зустріч зі службою зайнятості
НОВИНИ

ЗАПРОШЕННЯ на інфо-зустріч зі службою зайнятості

26-04-2023, 15:30

1 травня 2023 року відбудеться консультаційна зустріч для представників МСП (малих та середніх підприємств) із фахівцями Чернівецької обласної служби зайнятості. Зустріч проходитиме он-лайн з 14.00 до 16.00.

В порядку денному:
- Послуги служби зайнятості в умовах воєнного стану;
- Програми сприяння зайнятості та фінансової підтримки роботодавців, населення.
 
Зареєстрованим учасникам напередодні буде надіслано посилання на підключення до зустрічі. В рамках проєкту експерт проводитиме і в подальшому групові консультації (онлайн формат) із представниками місцевого та релокованого бізнесу щодо актуальних питань  підприємницького права.
Захід організований в межах програми міжнародної допомоги «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fürInternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. 
 
Мета програми – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.  
 
EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства – Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові, Україні.
 
Детальніше про програму можна ознайомитись за посиланням: www.eu4business.org.ua
 

Агенція розвитку громад Буковини.
 
ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →