КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 20 квітня у світі та Україні відзначають День вдячності волонтерам! 🤲🏻
НОВИНИ

20 квітня у світі та Україні відзначають День вдячності волонтерам! 🤲🏻

20-04-2023, 14:26

 💙💛 Нині ми не уявляємо своєї країни, боротьби за її мирне майбутнє і незалежність без супергероїв – волонтерів. Саме люди доброї волі стали міцним плечем підтримки військовим і цивільним у важкий час війни. Після 24 лютого 2022 року ми показали світу, хто такі Українці, згуртувались і стали Нацією з великої літери. Волонтерський рух у непростих умовах сьогодення охопив всіх: і дорослих, і дітей, він став потужною силою, об’єднуючим фактором і фундаментом громадянського суспільства України у нових умовах🇺🇦

🫶🏻Шановні волонтери, всі, чиєю зброєю є чуйне серце і бажання безкорисливо допомагати іншим, дякуємо вам уклінно за підтримку, сміливість, незламність, приклад справжньої людяності! Ваша праця – вагома складова спільної майбутньої перемоги, міцний ґрунт, на якому ми відбудуємо країну і будемо розвивати демократичне суспільство.
Щиро бажаємо всім, хто причетний до волонтерського руху, міцного здоров’я, незламного духу, натхнення на подальші добрі справи та переможного миру! Нехай Бог благословляє вас і ваші родини. В єдності наша сила!
З Міжнародним днем вдячності волонтерам!
Слава волонтерам!
Слава Україні!

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →