КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > До весняної толоки долучились працівники державних і комунальних установ, продовжили впорядкування територій і у старостатах
НОВИНИ

До весняної толоки долучились працівники державних і комунальних установ, продовжили впорядкування територій і у старостатах

24-04-2023, 11:14

🌱☀️ За сприятливої погоди в понеділок, 24 квітня, до весняної толоки в Кіцманській громаді долучилися працівники державних і комунальних установ та спільно наводили лад на місцевості. Від порослі та сміття очистили придорожні смуги в напрямках Ошихлібів, Дубівців, Кіцмань-Суховерхів-Кліводин, Витилівка-Мамаївці, Шипинці-Дубівці-Лужани. Не залишились осторонь і працівники Кіцманської міської ради та структурних підрозділів, які прибирали узбіччя дороги Кіцмань-Суховерхів.
🤝 Доклали зусиль до впорядковування й озеленення своїх територій і старостати та мешканці в кожному населеному пункті. Роботи, розпочаті до Великодня, по всіх напрямках тривають. У теплі погожі дні в громаді продовжують упорядковувати кладовища, території біля закладів культури та освіти, автобусні зупинки тощо.
🚜 Черговий етап робіт здійснюють працівники і спецтехніка на міському сміттєзвалищі. Згортання і обвалування сміттєзвалищ проводять у Лашківці та Валяві, а в найближчі дні бульдозер працюватиме в Суховерхові та Давидівцях.
Міський голова Сергій Булега і виконавчий комітет Кіцманської міської ради висловлюють щиру вдячність усім колективам та їх керівникам, активістам, громадськості, котрі долучаються до заходів з благоустрою.
🌏 У 20-х числах травня буде здійснено об’їзд і підведено підсумки проведення заходів з благоустрою та санітарної очистки. Тож прохання до жителів громади, старостів, керівників організацій і підприємств до цього часу за можливості облагородити прилеглі території.
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →