КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > ⚡️20 генераторів отримали для садочків і шкіл нашої Кіцманської територіальної громади
НОВИНИ

⚡️20 генераторів отримали для садочків і шкіл нашої Кіцманської територіальної громади

14-04-2023, 15:59

⚡️20 генераторів для садочків і шкіл нашої Кіцманської територіальної громади ми отримали та днями розвезли завдяки тісній дружній співпраці з Інститут локальних ініціатив / Institute of Local Initiatives та за неодноразового сприяння його співзасновника Віталій Яремчук.
💬«Справді, сподіваємось, що не знадобляться, але ми повинні бути готовими, — каже Віталій Яремчук. — Коли декілька тижнів тому узгоджували всі деталі, складно було уявити цей масштаб допомоги — всього 60 потужних і сучасних генераторів для трьох територіальних громад! Вони дійсно можуть бути планом "Б" у критичних ситуаціях».
🤝Втілення цієї корисної справи стало можливим перш за все завдяки партнерству Інституту локальних ініціатив з Lions Clubs International-Ukraine та дякуючи голові його правління Valentin Kravchenko ! А також за активної участі депутатки Чернівецької районної ради Ірини Хащової, депутатів Кіцманської міської ради Вадима Скрипника, Ірини Королюк, Любові Тріщук, Василя Кожухаря, заступника міського голови Юрія Косара, відділу освіти, молоді та спорту Кіцманської міської ради в особі Ірини Фесик та інших.
🙏Керівництво Кіцманської міської ради щиро дякує всім партнерам за турботу про дітей і надійну підтримку у важкий для нашої країни час! Адже саме завдяки Інституту локальних ініціатив, Віталію Яремчуку та його команді, які ефективно співпрацюють з іноземними донорами, а також за сприяння молодшого лейтенанта Сергія Костинського - заступника начальника штабу 251 окремого батальйону ТРО, з початку повномасштабної війни наша громада неодноразово отримувала допомогу у вигляді продуктових наборів і речей першої необхідності для внутрішньо-переміщених осіб та потребуючих верств населення.
🙌Сильні, коли єдині!
Разом до перемоги! 🇺🇦

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →