КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Проводяться роботи із впорядкування міського і сільських сміттєзвалищ | БЛАГОУСТРІЙ
НОВИНИ

Проводяться роботи із впорядкування міського і сільських сміттєзвалищ | БЛАГОУСТРІЙ

30-03-2023, 10:11

✔️ Кіцманською міською радою організовано проведення робіт із впорядкування міського і сільських сміттєзвалищ у ході здійснення комплексу заходів із благоустрою населених пунктів Кіцманської територіальної громади. 

🚜 Спецтехніка вже працює на об’єктах. Послуги з облаштування міського сміттєзвалища і захоронення відходів здійснить ТДВ «Чернівецька ПМК-76» (генеральний директор Василь Іванович Каглянчук).
В населених пунктах громади до Великодня теж буде впорядковано сміттєзвалища, техніка з Заставнівського райавтодору цими днями розпочала роботи в селі Шипинці.
💬 «Проблема поводження з відходами, а саме їх зберігання, утилізація та знешкодження, є особливо гострою як в країні в цілому, так і в нашій громаді. Це один із чинників, який впливає на екологічну ситуацію та стан здоров’я наших мешканців, тому важливість і необхідність проведення цих заходів очевидна», — каже міський голова Кіцманської територіальної громади Сергій БУЛЕГА.
Закликаємо всіх жителів громади не бути байдужими до екологічних проблем, слідкувати за чистотою і не засмічувати навколишнє середовище. Адже чисте довкілля – це наше з вами здоров’я!
#Кіцмань #Кіцманськагромада #благоустрій

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →