КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > "Долі з вогню, землі та любові": збірки колоритних оповідань презентував у Кіцмані буковинський письменник Георгій Бота
НОВИНИ

"Долі з вогню, землі та любові": збірки колоритних оповідань презентував у Кіцмані буковинський письменник Георгій Бота

30-03-2023, 10:04

30 березня в Кіцманській публічній бібліотеці збірки оповідань "Долі з вогню, землі та любові" презентував буковинський письменник, краєзнавець, дослідник Георгій БОТА. На літературну зустріч кіцманчан із автором, організовану працівниками бібліотеки, завітала і керуюча справами виконавчого комітету Кіцманської міської ради Ярослава Раковіца, яка передала гостю-літератору вітання від міського голови Сергія Булеги й побажання подальших успіхів на творчій ниві.

"Долі з вогню, землі та любові" — це історії з життя простих буковинців 19-20 століття, написані на основі реальних подій, архівних документів та розповідей старожилів, приправлені колоритною місцевою говіркою, діалектизмами того чи іншого регіону. Відтак твори та їхні герої здаються такими близькими і знайомими кожному читачеві.
Зустріч видалась по-родинному теплою і цікавою: пан Георгій охоче спілкувався із аудиторією, захопливо, із притаманним йому колоритом та нотками гумору розповідав про свій життєвий і творчий шлях та плани на майбутнє. Присутні залюбки заслухали уривки його оповідань, розповідали власні життєві історії, які можуть лягти в основу майбутніх творів. 
На завершення зустрічі кожен мав можливість поповнити свої домашні книгозбірні самобутніми виданнями із дарчим підписом автора та зробити фото на згадку.
Від нашої Кіцманської громади бажаємо пану Георгію невичерпного натхнення, аби й надалі писати і знаходити живий відгук у серцях численних читачів.
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →