КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 19 березня — День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення
НОВИНИ

19 березня — День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

19-03-2023, 15:53

Щирі вітання з професійним святом усім причетним до сфери житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!
У цей непростий час ми ще більше почали цінувати роботу комунальників, які забезпечують тепло і затишок у наших оселях, охайність і чистоту наших міст і сіл по всій країні. Раніше це були звичайні, повсякденні речі, а зараз для багатьох вони набули надважливого значення. Як і праця комунальників. Залишитись під час війни на роботі, сумлінно виконувати свої обов’язки на благо суспільства – вчинки, що заслуговують щоденної поваги і вдячності.
Дякуємо вам за сумлінну працю, де кожен із вас – на своєму місці. Ваш фронт – боротьба за благополуччя населення, підтримання найважливіших систем життєзабезпечення громади.
Здоров’я, миру, добра, затишку у ваших родинах! Щастя і наснаги, побільше життєвого оптимізму й заслужених теплих слів на вашу адресу, добрих, вдячних посмішок та уваги від людей, чий комфорт і затишок у ваших золотих руках! Зі святом!
 
З повагою і вдячністю
міський голова
Кіцманської територіальної громади
Сергій БУЛЕГА.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →