КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > З 15 березня розпочався місячник благоустрою і санітарної очистки. Закликаємо мешканців громади активно долучатися до весняної толоки
НОВИНИ

З 15 березня розпочався місячник благоустрою і санітарної очистки. Закликаємо мешканців громади активно долучатися до весняної толоки

15-03-2023, 09:44

З 15 березня у нашій Кіцманській громаді стартував місячник благоустрою і санітарної очистки, який триватиме до 15 квітня. Закликаємо жителів громади, трудові колективи, підприємців долучатися до прибирання, санітарної очистки й озеленення своїх домогосподарств, дворів, прилеглих територій, узбіч доріг, аби до Великодня зробити нашу громаду чистою і кращою.

Звичайно, в результаті наведення порядку з’являються сміття і відходи. Тож просимо всіх дбати про довкілля і нагадуємо: СУВОРО ЗАБОРОНЕНО скидати на купи обрізане гілля з дерев, листя, побутові відходи на узбіччя доріг, біля власних домогосподарств, поряд із майданчиками для збору ТПВ біля багатоквартирних будинків та на інших територіях загального користування. Такими діями ви утворюєте стихійні сміттєзвалища і ГРУБО ПОРУШУЄТЕ Правила благоустрою території населених пунктів Кіцманської об’єднаної територіальної громади, затверджених рішенням №7/2 від 25.02.2020 року ХХVІІI сесії Кіцманської міської ради VIІ скликання. 
Для вивезення нагромадженого в процесі прибирання сміття ви можете звернутися до Кіцманського ВУЖКГ, де вам за символічну плату запропонують відповідну послугу. Для своєї зручності можете організовуватись із сусідами, рідними та робити це в складчину. 
Наголошуємо: на порушників інспектор з благоустрою складатиме адмінпротоколи, які тягнуть за собою накладення штрафу (для фізичних осіб складає від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян — від 340 до 1360 гривень).
Кіцманська громада — рідний дім для кожного її жителя. І всім хочеться бачити свою домівку гарною, затишною та охайною. Тільки спільно дбаючи про чистоту довкілля, ми будемо жити в чистих, квітучих містах і селах.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →