КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 14 березня — День українського добровольця. Низький уклін захисникам!
НОВИНИ

14 березня — День українського добровольця. Низький уклін захисникам!

14-03-2023, 19:40

🇺🇦 Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії — повномасштабну збройну боротьбу за власну незалежність і територіальну цілісність. В умовах війни цей день набув особливої актуальності та ваги.

Найважливіше, що ми побачили за рік — це стійкість і єдність українського народу! Велика кількість українців, людей доброї волі пліч-о-пліч з армією стоять на смерть заради перемоги над російським агресором! Адже завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися відважні, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини. Починаючи з 14 березня 2014 року, саме завдяки добровольцям — їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму, вдалося зупинити загарбників, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію.
💪 Дорогі добровольці та усі наші захисники! Ви — символ звитяги, самопожертви та героїзму, і стоїте в одному ряду з цілими поколіннями борців за волю та державну самостійність. Низький уклін усім, хто долучався і продовжує гідну справу добровольчої допомоги та захисту рідної землі!
 🙏Посилено молимося, щоб Господь охороняв кожного із вас та усіх нас! Нехай дарує міцне здоров’я, багато духовних і тілесних сил, терпіння і мужність у наближенні нашої Перемоги!
Разом переможемо! Слава Україні! Героям слава!
 
З повагою і вдячністю
міський голова
Кіцманської територіальної громади
Сергій БУЛЕГА.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →