КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Весняні роботи з благоустрою на території нашої Кіцманської громади вже розпочалися
НОВИНИ

Весняні роботи з благоустрою на території нашої Кіцманської громади вже розпочалися

13-03-2023, 19:35

Теплі та сухі дні дозволяють активно працювати надворі, наводити лад і прибирати наш спільний дім — нашу громаду. З 15 березня офіційно оголошений на території Кіцманської ТГ місячник благоустрою і санітарної очистки, та впорядкування територій розпочалося раніше — як-тільки посприяла погода.

У Кіцмані тривають роботи з вирубування порослі, наведення чистоти на вулицях, у скверах.
В Шипинцях підсипання вулиць гравієм організував староста старостинського округу Василь Нявчук (НА ЗНІМКАХ). Проведення робіт розпочали з вулиці Т.Г.Шевченка. У селі також провели вирубку порослі й прибирання вздовж доріг, які проходять територією Шипинецького старостинського округу. 
Кіцманська міська рада підтримує ініціативи старостів із благоустрою населених пунктів. Міський голова Сергій Булега закликає мешканців громади, працівників установ і організацій, підприємців долучатися до прибирання, санітарної очистки й озеленення своїх дворів, прилеглих територій, узбіч доріг. Водночас наголошуємо дбати про довкілля, не викидати сміття у недозволених місцях, не спалювати його, сприяти усуненню стихійних сміттєзвалищ і дотримуватися правил благоустрою❗️ 
 
#Кіцманськагромада #Місячник #Благоустрій

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →