КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Основне на засіданні виконкому — питання соцзахисту, благоустрою, компенсації і відшкодування
НОВИНИ

Основне на засіданні виконкому — питання соцзахисту, благоустрою, компенсації і відшкодування

09-03-2023, 15:17

У середу, 8 березня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кіцманської міської ради. На розгляд членів виконкому було винесено питання про: заходи з благоустрою та санітарної очистки на території м.Кіцмань та населених пунктів громади; план роботи виконавчого комітету на IІ квартал 2023 року; організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру в поточному році; компенсацію витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб.
Члени виконкому затвердили Порядок і забезпечили відшкодування витрат на поховання військовослужбовців ЗСУ та інших військових формувань України, які загинули внаслідок військової агресії російської федерації проти України та пов’язаних з цим ритуальних послуг.
Також вирішили деякі питання з організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, затвердили висновки опікунської ради, надали дозвіл на розміщення об’єктів зовнішньої реклами, заслухали доповіді щодо присвоєння і корегування адрес об'єктів нерухомого майна.
Загалом обговорили, внесли пропозиції і прийняли відповідні рішення з 20 основних питань порядку денного і 8 додаткових.
На засіданні народний депутат України Максим Заремський уповноважив міського голову Кіцманської територіальної громади Сергія Булегу від його імені вручити грамоти старостам: Шипинців — Василю Нявчуку, Іванківців та Гаврилівців — Анжеліці Максимюк. Їх відзначили за активну громадянську позицію, високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю на благо українського народу, вагомий особистий внесок у розвиток громади.
 
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →