КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Про прийняті бюджети громад на 2023 рік та перспективи їх виконання говорили на нараді в Чернівецькій ОДА
НОВИНИ

Про прийняті бюджети громад на 2023 рік та перспективи їх виконання говорили на нараді в Чернівецькій ОДА

08-03-2023, 13:59

Серія нарад з головами громад Чернівецької області, в тому числі і з головами громад колишнього Кіцманського району, за результатами експертиз рішень сесій про затвердження місцевих бюджетів на 2023 рік відбулася минулого тижня за участю першої заступниці начальника Чернівецької ОВА Альони Атаманюк і директора Департаменту фінансів ОВА Анжели Дякової.
Присутні розглянули прийняті бюджети на 2023 і перспективи їх виконання, а також результативність реалізації завдань за минулий рік. Окрему увагу приділили проблемним питанням громад. Відтак детально обговорили забезпечення функціонування в поточному році об’єктів комунальної власності, зокрема закладів охорони здоров’я.
Мова йшла і про КНП «Кіцманська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування». А саме про те, щоб усі територіальні громади колишнього Кіцманського району переглянули свої бюджети в сторону збільшення співфінансування за оплату комунальних послуг медзакладу, де обслуговуються їхні жителі. Адже медична допомога в Кіцманській лікарні продовжує надаватися мешканцям усіх населених пунктів колишнього Кіцманського району без винятку. Для того, щоб в подальшому уникнути непорозумінь з приводу недостатньої якості надання послуг жителям тих громад, які не беруть участь в утриманні лікарні, закликаємо голів громад подбати про здоров’я своїх жителів.
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →