КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > В останню земну дорогу Кіцманська громада провела Героя КУРЧАКА Івана з Ошихлібів
НОВИНИ

В останню земну дорогу Кіцманська громада провела Героя КУРЧАКА Івана з Ошихлібів

06-03-2023, 12:59

В останню земну дорогу Героя КУРЧАКА Івана Володимировича наша Кіцманська громада провела в понеділок, 6 березня. Солдат Курчак Іван, воїн військової частини А4007, 28.08.1999 року народження, мужньо і самовіддано захищаючи Україну, загинув 28.02.2023.
Попрощались із Героєм у рідних Ошихлібах згорьована родина, друзі, побратими, духовенство Буковини, керівництво і працівники Кіцманської територіальної громади, вдячні земляки.
Клята війна лише на 23-му році обірвала життя молодого захисника, який мріяв і боровся за світле майбутнє нашої нації. Він понад усе любив сім’ю, родину, рідну землю.
На жаль, герої вмирають. Вони здобувають вічне життя і вічну славу, залишаються нашим духовним орієнтиром і прикладом для прийдешніх поколінь українців. Але їх більше немає для тих, кому вони потрібні живі...
Від імені всієї нашої Кіцманської громади висловлюємо щирі співчуття родині та друзям загиблого. Розділяємо з вами біль непоправної втрати. Дякуємо Івану за найбільшу жертву, свідомо віддану своїй державі. Так твориться історія і формується нація, якими захоплюється весь світ.
Молитвою, добрим словом, згадаймо земляка. Господь відкрив перед ним двері раю, бо пішов він на небо нескореним...
Вічна пам'ять і слава Герою!
 
#Кіцманськагромада #Ошихліби #Герої

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →