КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Концерт, приурочений 74-й річниці від дня народження Володимира Івасюка, відбувся в Кіцманській музичній школі
НОВИНИ

Концерт, приурочений 74-й річниці від дня народження Володимира Івасюка, відбувся в Кіцманській музичній школі

03-03-2023, 19:17

У Кіцманській музичній школі, яка гордо носить ім'я свого талановитого учня — славнозвісного Володимира Івасюка, відбувся концерт пам’яті, приурочений до дня народження Маестро. Учні закладу разом із викладачами радо презентували музичний доробок багатогранного митця, додали нового звучання популярним і улюбленим пісням мільйонів та вкотре довели, що творчість дивовижного музиканта, патріота, Героя України Володимира Івасюка — невмируща й завжди актуальна.
Цікавою розповіддю про унікальні життєві ситуації, цінні особисті речі сім’ї Івасюків, які представлені в Кіцманському історико-краєзнавчому музеї, поділилася старший науковий співробітник установи Оксана Савчук, гостинно запросивши всіх за нагоди на екскурсію.
Директорка Кіцманської музичної школи Ірина Мігірюк щиро подякувала дітям, батькам і викладачам за підготовку концертної програми, любов і шану до пісень нашого земляка.
Володимир Івасюк став одним із основоположників нової вітчизняної естради. Хоч прожив він усього 30 років, але за цей короткий час виконав свою місію, використав талант і потенціал, зробивши українську пісню модною на весь світ в усі часи.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →