КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > У Кіцмані вклонилися таланту й вшанували пам’ять легендарного земляка Володимира Івасюка
НОВИНИ

У Кіцмані вклонилися таланту й вшанували пам’ять легендарного земляка Володимира Івасюка

03-03-2023, 19:09

У Кіцмані вклонилися таланту й вшанували пам’ять легендарного земляка Володимира Івасюка. В переддень 74-ї річниці від його дня народження до пам’ятника всесвітньо відомому композитору, поету й виконавцю поклали квіти.

Звернувся до присутніх міський голова Кіцманської територіальної громади Сергій БУЛЕГА: «Володимир Івасюк, наш знаменитий і талановитий кіцманчанин, є близьким і наче рідним кожному з нас. За свої молоді роки він прославив Україну далеко за її межами, безсмертні твори Івасюка знають і співають у всьому світі. Ми любимо Володимира Івасюка за те, що він у нас є. Його ніхто в нас не забере, ніякий ворог. Він завжди буде нашим — кіцманським, буковинським і українським».

Володимир Івасюк і по сьогодні живе в пам’яті і серцях мільйонів. На його честь в нашій Кіцманській громаді було започатковано відкритий конкурс сучасної української естрадної пісні «Пісня буде поміж нас». Тож цьогорічна володарка титулу «Гран-Прі» Ольга Ткач душевно виконала «Баладу про Мальви», присвятивши композицію всім матерям полеглих захисників та захисниць України. На завершення заходу попурі пісень Володимира Івасюка прозвучало у виконанні хору учнів Кіцманської музичної школи.
Його пісня буде поміж нас завжди, бо пам‘ять і музика Івасюка — вічні 💙💛
ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →