КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Триває виплата грошової допомоги ветеранам і ветеранкам, які мають інвалідність І та ІІ групи внаслідок війни
НОВИНИ

Триває виплата грошової допомоги ветеранам і ветеранкам, які мають інвалідність І та ІІ групи внаслідок війни

28-02-2023, 14:56

Увага! Триває прийом заяв від ветеранів й ветеранок, які мають інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни, на отримання грошової допомоги від Червоного Хреста України. Спільний проєкт Мінветеранів та Червоного Хреста стартував 16 лютого. Про це повідомляє Міністерство у справах ветеранів України.

️ 4854 заявники вже отримали перші виплати у розмірі 4000 грн. на місяць.

Станом на 27 лютого вже подано 7558 заявок, з яких 5986 — пройшло верифікацію (підтвердження статусу).

Заяву на отримання грошової допомоги можна подати на сайті https://eveteran.gov.ua

️ Детальну інструкцію про це дивіться у відео: https://youtu.be/7LGOIzH6_H8 або читайте за посиланням https://bit.ly/3ZhnKlf

 

  • Хто може отримати допомогу?

Проєкт поширюється на повнолітніх громадян України, яким відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи, та відомості про яких внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війни.

Особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи зможуть отримати грошову допомогу одноразово одним платежем на банківський рахунок заявника у розмірі 4 000 гривень на місяць. Виплати будуть здійснюватися протягом чотирьох місяців незалежно від отримання ними інших видів допомоги.

 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →