КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 24 лютого у Кіцмані відбулися молебень за здоров'я всіх захисників і захисниць України та панахида за загиблими військовими і мирними людьми
НОВИНИ

24 лютого у Кіцмані відбулися молебень за здоров'я всіх захисників і захисниць України та панахида за загиблими військовими і мирними людьми

24-02-2023, 22:39

365 днів і 9 років... 24 лютого, в річницю повномасштабного вторгнення рф в Україну, в Кіцмані відбулися молебень за здоров'я всіх захисників і захисниць України та панахида за загиблими військовими і мирними людьми. Їх провів протоієрей православної церкви України отець Юрій Кав'юк.

У перші дні повномасштабного наступу рф здавалося, що протистояти ворогові неможливо, але українці, об'єднавшись, показали протилежне — ми сильна духом, вільна нація, яка самовіддано себе захищає!
"Рівно рік тому наша країна прокинулася в іншому світі. З того дня ми переосмислили багато речей і до сьогодні ми зрозуміли, наскільки відносними стали наші проблеми, які до 24 лютого 2022 року здавалися нам дуже важливими, — сказав у своєму виступі міський голова Кіцманської територіальної громади Сергій БУЛЕГА. — Насправді є одна найважливіша справа — зберегти свою державу, зберегти мир і врятувати життя наших людей. Саме подвиг наших Героїв у найперші дні стримав і зірвав плани ворога. Велика шана відважним донькам і синам України, хто прийняв найважчий перший удар. А далі був рік важкої роботи. Сьогодні нам потрібно також думати про те, що коли війна завершиться, повернуться додому наші сини і доньки. І нам на місцевому рівні, в тилу, треба створити всі умови, підтримати захисників та їх сім'ї, щоб вони відчули, що їхній подвиг гідно оцінений".
Дякуємо всім, хто самовіддано боронить українську землю від загарбників, і хто в тилу невтомною працею наближає день Перемоги!
Хвилиною мовчання, покладанням квітів і лампадок присутні вшанували пам'ять військовослужбовців та мирних жителів, життя яких забрала ця страшна війна.
"Я чекаю тебе живим" — з вірою і надією прозвучала на завершення лірична пісня у виконанні Інни Григоряк — керівника народного аматорського ансамблю "Яворова сопілочка".
Молимось, аби кожен український захисник і кожна захисниця повернулись якнайшвидше до рідних домівок живі та з перемогою! 🇺🇦

БІЛЬШЕ СВІТЛИН: www.facebook.com/groups/888004791360431/permalink/2270968433064053/

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →