КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Вистояли — переможемо: Звернення міського голови Сергія БУЛЕГИ
НОВИНИ

Вистояли — переможемо: Звернення міського голови Сергія БУЛЕГИ

23-02-2023, 20:08

24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році. Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну остаточно зірвало маску з агресивного путінського режиму, що 9 років прикидався «миротворцем» та «третьою стороною» у війні на сході України.
💙💛 За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади небаченої мужності, стійкості, сміливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Повномасштабний напад пришвидшив консолідацію української нації. Національна єдність стала основою успішного спротиву.
🙏 Сьогодні Україна ефективно стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, масовому волонтерському руху і потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім’ї європейських народів.
💙 Дякуємо нашим Героям і вічна пам’ять полеглим захисникам!
💛 Дякуємо жителям громади за свідому позицію, наполегливі спільні зусилля з наближення перемоги.
Ми вистояли — ми переможемо! 🇺🇦
 
Міський голова
Кіцманської територіальної громади
Сергій БУЛЕГА.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →