КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > За 2022 рік недофінансовано утримання трудового архіву Ставчанською та Неполоковецькою тергромадами
НОВИНИ

За 2022 рік недофінансовано утримання трудового архіву Ставчанською та Неполоковецькою тергромадами

18-02-2023, 16:06

Трудовий архів Кіцманської міської ради Чернівецького району Чернівецької області перебуває на спільному фінансуванні Кіцманської, Мамаївської, Неполоковецької, Брусницької, Веренчанської та Ставчанської територіальних громад, оскільки обслуговує громадян всіх населених пунктів, що ввійшли до складу цих громад.

За 2022 рік профінансовано утримання трудового архіву в повному обсязі Кіцманською, Мамаївською, Брусницькою та Веренчанською територіальними громадами. Недофінансовано утримання трудового архіву Ставчанською та Неполоковецькою ТГ, що складає разом -35875 грн. (інформація про співфінансування додається). Кіцманська міська рада звернулася до голів цих двох громад про необхідність сплати боргу за 2022 рік за утримання трудового архіву Кіцманської міської ради, що становить по Ставчанській ТГ -32321,00 грн. та по Неполоковецькій ТГ -3554,00 грн.

Повідомляємо громадян, що у випадку несплати громадами вищевказаного боргу у 30-денний термін, Кіцманська міська рада буде змушена припинити надання послуг трудовим архівом Кіцманської міської ради мешканцям Ставчанської та Неполоковецької ТГ і готова передати архівні справи підприємств, закладів та установ, що розташовані на підпорядкованій цим громадам території.

 

 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →