КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Новий лікарняний ліфт для транспортування важкохворих пацієнтів запрацював у КНП «Кіцманська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування»
НОВИНИ

Новий лікарняний ліфт для транспортування важкохворих пацієнтів запрацював у КНП «Кіцманська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування»

17-02-2023, 22:16

За сприяння народного депутата України Максима Заремського та Кіцманської міської ради в КНП «Кіцманська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» запрацював ліфт для транспортування важкохворих пацієнтів у операційний блок.

На звернення Кіцманської міської ради та генерального директора лікарні Володимира Хром’юка за сприяння Максима Заремського на цю потребу з державного бюджету (кошти субвенції на соціально-економічний розвиток громад) було виділено 1 млн. гривень. Співфінансування Кіцманської міської ради — 150 тисяч гривень.
Гендиректор лікарні Володимир Хромюк подякував представникам влади за увагу до потреб медзакладу та фінансову допомогу для реалізацієї такої потрібної справи. Заступник міського голови Юрій Косар, в свою чергу, висловив сподівання на довгоочікуваний мир в Україні і на подальшу співпрацю та зацікавленість народного депутата у розвитку нашої громади.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →