КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > У Кіцманському центрі первинної медицини почали надавати послугу з ведення вагітності
НОВИНИ

У Кіцманському центрі первинної медицини почали надавати послугу з ведення вагітності

15-02-2023, 23:41

КНП "Кіцманський центр первинної медичної допомоги" у цьому році вперше підписав новий пакет медпослуг із Національною службою здоров’я України — «Ведення вагітності в амбулаторних умовах». До відремонтованого приміщення, де створено всі умови як для медичних працівників, так і для майбутніх мам, сьогодні, 15 лютого, з робочим візитом завітали міський голова Кіцманської територіальної громади Сергій Булега, заступники міського голови Олександр Марусяк та Юрій Косар. Вони ознайомились із роботою в цьому напрямку, обговорили перспективи та нагальні питання установи.

У світлих стінах та оснащених сучасним медичним обладнанням кабінетах привітно зустрінуть та спостерігатимуть вагітних кваліфіковані лікарі акушер-гінекологи Станіслав Узінський та Ірина Хащова, а також лікар-терапевт Ольга Драпака.
"В такий складний час наша медицина не тільки не зупинилась, але й розвивається, охоплює надання нових послуг. Прекрасні фахівці, лікарі із чудовою репутацією погодились працювати у нашому Кіцманському центрі первинної медичної допомоги. Це означає, що вони повірили в наш заклад, у Євгенію Петрівну як керівника, та впевнені, що здобудуть у вашому колективі нового досвіду й авторитету", — сказав Сергій Борисович.
Привітали й побажали процвітання медзакладу, успіхів всьому колективу і перший заступник міського голови Олександр Марусяк та заступник, куратор медичної галузі громади Юрій Косар.
Генеральний директор Євгенія Косташик висловлює слова вдячності керівництву Кіцманської територіальної громади за сприяння та підтримку в створенні комфортних умов для покращення якості надання медпослуг.
«Віднині в нашому Центрі пацієнткам доступний цілий спектр безоплатної медичної допомоги: призначення гінекологом необхідних аналізів і тестів, огляд за допомогою УЗД, оцінка стану плоду, визначення різноманітних факторів ризику, підготовка до пологів, допомога з навичками догляду за дитиною тощо. А в очікуванні прийому вагітні зможуть провести час із користю та завдяки відеотрансляціям на мультимедійних засобах почерпнути важливу і потрібну для себе та майбутньої дитини інформацію», — розповіла Євгенія Петрівна.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →