КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Привітали і нагородили кікбоксерів Кіцманської ДЮКСШ та їх тренера, які повернулись із престижних європейських змагань
НОВИНИ

Привітали і нагородили кікбоксерів Кіцманської ДЮКСШ та їх тренера, які повернулись із престижних європейських змагань

15-02-2023, 01:24

🏆💐 Привітали і нагородили вихованців Кіцманської дитячо-юнацької комплексної спортивної школи та їх тренера, директора ДЮКСШ Сергія Хрептуна, за гідне представлення нашої громади у фіналі Кубку Європи з кікбоксингу WAKO Karlovac Open-2023 (Хорватія). Подяки Кіцманської міської ради та грошові премії як заохочення за високі досягнення міський голова Сергій БУЛЕГА і перший заступник міського голови Олександр МАРУСЯК вручили володарці Кубку Європи Ангеліні ФІЛІПЧУК, бронзовому призеру Андрієві РУСНАКУ та учаснику змагань Сергію РУСНАКУ.
💬 «Ви — великі молодці, що займаєтесь спортом. Спорт — це інвестиція у своє здоров’я, своє майбутнє. А ми віримо у ваше вагоме спортивне майбутнє! Спільна з тренером ваша наполеглива праця є цьому підтвердженням. Бажаємо подальших успіхів і нових перемог у спорті й особистому житті. Гордимося вами!», — сказав Сергій Борисович, вітаючи спортсменів.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →