КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 🏆 "Золото" і "бронзу" Кубку Європи вибороли кікбоксери Кіцманської ДЮКСШ у Хорватії
НОВИНИ

🏆 "Золото" і "бронзу" Кубку Європи вибороли кікбоксери Кіцманської ДЮКСШ у Хорватії

13-02-2023, 14:07

🇺🇦 Ангеліна Філіпчук, Сергій та Андрій Руснаки, вихованці Кіцманської ДЮКСШ, у складі Збірної України гідно виступили на Кубку Європи, який проходив 10-12 лютого в місті Карловац, Хорватія. У змаганнях взяли участь 32 країни, 2796 кікбоксерів, 215 команд. Україна посіла 7 місце в загальному рейтингу 💙💛

Спортсменка Ангеліна Філіпчук з Давидівців виборола "золото" в цих престижних європейських змаганнях, здобувши дострокову перемогу у фіналі над суперницею з Угорщини! У попередньому поєдинку вона перемогла спортсменку із Сербії. Дівчині подобається цей вид спорту, яким вона займається три роки.

Андрій Руснак з Киселева став бронзовим призером Кубку Європи, поступившись у півфіналі супернику з Італії. Займається кікбоксингом вже 8 років. Є бронзовим призером Чемпіонату світу, також за цей час став 9-разовим чемпіоном України та володарем 7-ми Кубків України.

Його брат Сергій Руснак цього разу програв у попередніх поєдинках, але здобув цінний досвід, бажання йти тільки вперед і гарні враження від змагань такого масштабу. Наші земляки виступали в розділі лоу-кік.

💬 «Дякую за підтримку меценатам кікбоксингу Руслану Савчуку, Олегу Савчуку, Олегу Скорейку, Василю Івасюку, Максиму Заремському, Олександру Марусяку», — каже директор Кіцманської ДЮКСШ Сергій Хрептун.

Пишаємось нашими спортсменами, бажаємо і надалі тішити новими здобутками і досягненнями на рингу та в житті 👍👏

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →