КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Шипинську громаду в особі старости Василя Нявчука відзначили подякою за підтримку ЗСУ
НОВИНИ

Шипинську громаду в особі старости Василя Нявчука відзначили подякою за підтримку ЗСУ

10-02-2023, 19:36

Подяку громаді Шипинців в особі старости села Василь Нявчук за активну допомогу ЗСУ від командира військової частини А3029 міський голова Кіцманської територіальної громади Сергій Булега мав приємну нагоду вручити на сесії міської ради 9 лютого.

💙💛 Об’єднані єдиною спільною метою, мешканці нашої громади не втомлюються робити все, аби наблизити Перемогу України і повернути довгоочікуваний мир на наші українські землі. І внесок Шипинської громади в цьому є значним.
Військове керівництво, цінуючи і дякуючи за сумлінну безкорисливу працю на підтримку ЗСУ, відзначає зусилля шипинчан:
💬 «Колектив офіцерів, сержантів та солдатів 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону від щирого серця висловлює вдячність Шипинській громаді в особі старости Василя Нявчука за значний особистий внесок у справу розвитку та забезпечення життєдіяльності військової частини А3029 в умовах військового стану, активну громадську позицію, моральну підтримку та надання волонтерської допомоги. Ваша безкорислива праця, яку ви робите на благо Збройних сил України, сприяє захисту територіальної цілісності та недоторканості нашої Батьківщини. Завдяки вам, ініціативним та відданим Україні громадянам, допомога бійцям дійсно є ефективною та сприяє досягненню нашої спільної мети! Щиро бажаємо Вам добра, злагоди, міцного здоров'я і родинного благополуччя, оптимізму та сил у вашій праці», — такі щирі слова захоплення і вдячності від військових ще більше наснажують вірою, силою, натхненням в нашій спільній боротьбі.
Мешканці Шипинців і вихідці села, які проживають за кордоном, власною щоденною наполегливою працею доводять, що таке міцний надійний тил.
За активної позиції і безпосередньої участі у всіх волонтерських та благодійних ініціативах шипинчан на чолі зі старостою села наші захисники на передовій отримують постійну допомогу, а внутрішньо переміщені громадяни мають необхідні умови проживання, харчування та побуту. Не один автомобіль від Шипинської громади служить хлопцям і дівчатам, які стоять на захисті України. Військову амуніцію, речі першої необхідності, засоби особистої гігієни, смачні домашні страви, продукти харчування та багато іншого періодично відправляють звідси на фронт.
Щирі вітання з відзнакою і низький уклін Шипинській громаді за внесок у Перемогу! 🇺🇦

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →