КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Українська нація єдина, а її територія неподільна: Урочисте зібрання з нагоди Дня Соборності провели у Кіцмані
НОВИНИ

Українська нація єдина, а її територія неподільна: Урочисте зібрання з нагоди Дня Соборності провели у Кіцмані

20-01-2023, 14:41

 🇺🇦 З нагоди Дня Соборності України в малому залі Кіцманської міської ради в теплій атмосфері родинного кола напередодні провели урочисте зібрання. Щороку в Україні це знаменне й визначне державне свято відзначається в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року.

Урочистості об’єднали присутніх у спільному виконанні Державного Гімну та вшануванні хвилиною мовчання всіх захисників і мирних людей, які віддали своє життя в цій страшній війні.
💙💛 День Соборності — це можливість вкотре заявити на весь світ, що українська нація єдина, а її територія неподільна, що всі ми – українці, єдиний народ, який не зможуть розділити ні кордони, ні погляди, ні вподобання. Про це у своєму вітальному слові говорила керуюча справами виконавчого комітету Кіцманської міської ради Ярослава Раковіца. 
❤️ Сердець присутніх торкнувся зворушливий віршований виступ маленьких кіцманчан і тематичний відеоряд про доленосні події тих часів, переплетені із теперішніми реаліями. Адже нині Україна продовжує боротьбу за свою незалежність і соборність. Тому всі ми сподіваємось, що найближчим часом міцне плече наших захисників звільнить усі території, захоплені ворогом, і це є найбажанішою спільною метою всіх українців!
 
 📹 ВІДЕОфрагменти із заходу можна подивитися на нашій  Facebook-сторінці: www.facebook.com/groups/888004791360431/permalink/2243432692484294/
 
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →