КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > У Кіцмані провели в останню дорогу Героя-захисника, старшого лейтенанта БИЗИНА Олександра
НОВИНИ

У Кіцмані провели в останню дорогу Героя-захисника, старшого лейтенанта БИЗИНА Олександра

18-01-2023, 15:25

У жалобі рідний Кіцмань і наша Кіцманська громада 18 січня провели до місця вічного спочинку полеглого Героя БИЗИНА Олександра — старшого лейтенанта, воїна військової частини А7187. 
🇺🇦 Наш хоробрий і вірний військовій присязі захисник до останнього боровся за найвищі цінності — свободу та справедливість. І в бою з російськими окупантами, захищаючи батьківщину та кожного з нас, віддав найдорожче — своє життя.
💔 Разом із згорьованими рідними, друзями, бойовими побратимами останню шану мужньому захиснику прийшли скласти сотні вдячних кіцманчан, духовенство, керівництво громади та працівники Кіцманської міської ради, сусіди, знайомі та всі небайдужі.
🕯 На родинному обійсті воїна відбулася панахида, після котрої тіло Героя супроводили до Свято-Миколаївського храму ПЦУ м.Кіцмань, де пройшла заупокійна служба. Завершили почесті й провели чин поховання на міському кладовищі.
Глибоко сумуємо та співчуваємо всій родині Олександра. Жодними словами не втамувати пекучий біль і не загоїти рани в душі, та світлий спомин про Героя назавжди в наших серцях…
Спочивай з миром, Воїне!
Вічна пам’ять і слава захиснику України! 🇺🇦
Просимо громаду помолитись за упокій душі полеглого воїна Олександра БИЗИНА 🕯️
 
#Герої #Кіцмань #Кіцманськагромада

БІЛЬШЕ СВІТЛИН на нашій Facebook-сторінці: www.facebook.com/groups/888004791360431/permalink/2242018569292373/

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →