КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Врахування пропозицій АМУ до законопроєкту №7427 забезпечить стале проходження опалювального сезону без підвищення тарифів
НОВИНИ

Врахування пропозицій АМУ до законопроєкту №7427 забезпечить стале проходження опалювального сезону без підвищення тарифів

18-06-2022, 23:47

Парламентський Комітет з питань енергетики та житлово-комунальних послуг планує розглянути урядовий законопроєкт «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання протягом дії воєнного стану та подальшого відновлення» №7427 від 01.06.2022 р. 

 

Законопроєктом пропонується розв’язати низку проблемних питань комунальної теплоенергетики щодо підготовки та проходження опалювального сезону 2022/2023 року. 

 

АМУ вважає необхідним якнайшвидше вирішення на законодавчому рівні проблем галузі та наполягає на врахуванні у законопроєкті №7427 пропозицій для забезпечення сталого проходження опалювального сезону. 

 

Читати пропозиції на сайті Асоціації міст України: 

uac.org.ua/novyna/vrahuvannya-propozyciy-amu-do-zakonoproyektu-no7427-zabezpechyt-stale-prohodzhennya

 

АМУ закликає народних депутатів підтримати позицію місцевого самоврядування і надати підприємствам ТКЕ можливість забезпечити українців теплом і гарячою водою, не збільшуючи тарифи.

 

 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →