КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Медиків Кіцманщини привітали і відзначили грамотами напередодні професійного свята — Дня медичного працівника
НОВИНИ

Медиків Кіцманщини привітали і відзначили грамотами напередодні професійного свята — Дня медичного працівника

17-06-2022, 22:34

Медиків Кіцманщини — колективи КНП "Кіцманський центр первинної медичної допомоги" та КНП "Кіцманська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування", чия щоденна праця без перебільшення така потрібна і важлива у суспільстві, привітали та відзначили почесними грамотами й подяками з нагоди Дня медичного працівника.

💔 В складних умовах воєнного часу, з гірким присмаком тривоги й переживань нині проходить кожен день нашого життя, за який ми щодня дякуємо Богу і нашим Збройним Силам України. Тож хвилиною мовчання вшанували усіх, хто загинув у боях за незалежність нашої держави. Також віддали належне колегам-медикам, які зі зброєю в руках стали на захист України, і тим, хто рятує людські життя на фронті.
💐 Вітаючи зі святом, почесними грамотами представників галузі медицини нагородили міський голова Кіцманської ТГ Сергій БУЛЕГА, представниця Чернівецької районної військової адміністрації Надія ПОПОВИЧ, заступник міського голови, куратор медичної галузі громади Юрій КОСАР та перший заступник міського голови Олександр МАРУСЯК.
💝 І, звісно, з найкращими побажаннями звернулися до колег генеральний директор КНП "Кіцманський центр первинної медичної допомоги" Євгенія КОСТАШИК, генеральний директор КНП "Кіцманська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" Володимир ХРОМЮК і голови профспілкових організацій цих медустанов Тетяна ДРОНЬ та Петро ОСАДЧУК.
Віршовані вітання людям у білих халатах адресували маленькі кіцманчани. А також були вручені нагороди переможцям і учасникам обласної виставки-конкурсу малюнку дітей медичних працівників на теми "Слава нашим захисникам!" та "Медикам - шана і повага!" 🇺🇦💙💛
 

Більше ФОТО тут: www.facebook.com/groups/888004791360431/permalink/2067540316740200/

ВІДЕО: www.facebook.com/groups/888004791360431/permalink/2067417770085788/

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →