КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > З професійним святом привітали представників органів місцевого самоврядування
НОВИНИ

З професійним святом привітали представників органів місцевого самоврядування

07-12-2021, 16:21

З нагоди професійного свята представників органів місцевого самоврядування в урочистій атмосфері привітав міський голова Кіцманської територіальної громади Сергій Булега. А також вручив окремим представникам самоврядної ниви Почесні грамоти.

У своєму вітальному слові Сергій Борисович відзначив, наскільки важливою є сьогодні роль місцевого самоврядування в житті кожної громади, адже це найбільш наближена до людей ланка влади, куди громадяни першочергово звертаються зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями. І саме від професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності представників місцевого самоврядування залежить добробут та майбутнє кожної територіальної громади.

«Те, що ми щодня спільно робимо, плануємо, що нам успішно вдається, має пряме відображення в житті громади, — звернувся до присутніх Сергій Борисович. — Адже всі ми — частинки одного великого механізму, який широко і всеосяжно називається місцевим самоврядуванням. Дякую кожному з вас за вагомий внесок у злагоджену і чітку роботу цього механізму. Бажаю усім здоров’я, сил, терпіння в непростій щоденній праці на благо громади, а ще — віри і підтримки один одного, наснаги, вдячності за нашу роботу, добра, Божого благословіння. Нехай процвітає наша молода Кіцманська громада».

Слова вітань і найкращі побажання також всім адресувала керуюча справами виконавчого комітету Кіцманської міської ради Ярослава Раковіца.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →