КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Гарний настрій, концерт, подарунки: до Кіцманського центру "Дзвіночок" 3-го грудня завітали добрі чарівники
НОВИНИ

Гарний настрій, концерт, подарунки: до Кіцманського центру "Дзвіночок" 3-го грудня завітали добрі чарівники

04-12-2021, 09:55

 Радісно і привітно було 3 грудня в КУ "Кіцманський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю "Дзвіночок" Кіцманської міської ради.

 Святковий захід з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю за участю вихованців центру, із музичними вітаннями від учнів Кіцманської музичної школи ім.В.Івасюка зібрав у теплій і дружній атмосфері колектив установи, батьків і гостей - представників міської влади, виконавчого комітету і депутатського корпусу Кіцманської міської ради, волонтерів, учасників АТО, гімназистів та всіх небайдужих.

 Звучали вірші та пісні, діти жваво відгадували загадки, ділились посмішками і гарним настроєм, а гості - щедро дарували вихованцям і працівникам центру слова захоплення, підтримки, а також приємні і корисні подарунки та солодощі.
 Тож нехай щирі посмішки не зникають із облич дітей, як сьогодні. Бажаємо діткам, щоб їх оточували добрі, милосердні люди, а у житті траплялося багато приємних, радісних подій та чудес. Божої ласки і опіки всім.
 
ВІДЕО можна переглянути тут:
 
ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →